perjantai 26. syyskuuta 2014

Pastakastike

Itse tehty pastakastike on muuten paljon parempaa kuin kaupan, kokeilkaas :P

6 porkkanaa
2 sipulia

Kuori ja pilko juurekset kattilaan ja keitä öljyssä, öljyä sillai että juurekset EIVÄT ihan peity. Sekaan lisäsin

2 tl basilikaa
2 tl grillimaustetta (santa marian)
½ tl mustapippuri rouhetta

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä. Valuutin vähän öljyä pois, kun olivat valmiit. Öljyä jäi sen verran, että juurekset olivat puoleksi öljyn peitossa.

Lisää 1 litra tomaattimurskaa ja soseuta sauvasekottajalla. Soseuttamisen yhteydessä lisäsin vielä 3tl grillimaustetta. Eli kun soseutat maistele välillä ja mausta oman maun mukaan. Tämä sopii loistavasti lasagnekastikkeisiin, pastoihin, spakettikastikkeeksi, pizzaan korvaamaan tomaattipyreen (ai että tää onkin hyvää pizzassa) jne ihan mihin ruokaan vaan. Tämä säilyy muutamia päiviä jääkaapisaa, itse käytin vielä viisi päivää vanhaakin. NAM kokeilemisen arvoinen ! ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful