23.10.2014

Pekonimunat





Näitä ihania pekonimunia meillä tehdään usein viikonlopun aamiaiselle varsinkin aina isäinpäiväksi.

Ohje:
pekonia
kananmunia
mustapippuria
ruohosipulia
grillimaustetta
herbaren ysrttisuolaa
cheddar juustoraastetta


1. ruskista ensin pekonit pannulla ja taittele silikooni vuuan reunoille heti kuumana
2. riko 1 kananmuna kerrallaan lasiin ja laita lasiin mustapippuria, ruohosipulia, grillimaustetta ja herbaren yrttisuolaa 
3. sekoita kaikki hyvin ja kaada pekoni rinkulan sisään
4. lopuksi pinnalle cheddar juustoraastetta ja A VOT 
5. paista uunissa 200'c n.15min-20min
6. ja nauti

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful