torstai 23. lokakuuta 2014

Pekonimunat





Näitä ihania pekonimunia meillä tehdään usein viikonlopun aamiaiselle varsinkin aina isäinpäiväksi.

Ohje:
pekonia
kananmunia
mustapippuria
ruohosipulia
grillimaustetta
herbaren ysrttisuolaa
cheddar juustoraastetta


1. ruskista ensin pekonit pannulla ja taittele silikooni vuuan reunoille heti kuumana
2. riko 1 kananmuna kerrallaan lasiin ja laita lasiin mustapippuria, ruohosipulia, grillimaustetta ja herbaren yrttisuolaa 
3. sekoita kaikki hyvin ja kaada pekoni rinkulan sisään
4. lopuksi pinnalle cheddar juustoraastetta ja A VOT 
5. paista uunissa 200'c n.15min-20min
6. ja nauti

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful