perjantai 7. marraskuuta 2014

Valkosuklaa-hasselpähkinä cupcake


Taikina:

5dl vehnäjauhoja
3dl sokeria
1rkl aitoa vaniljasokeria
1rkl leivinjauhetta
200g pirkka valkosuklaa-hasselpähkinä suklaata
150g voisulaa
2dl bulgarian jugurttia
3 kananmunaa

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää voisula, jugurtti ja kananmunat. Sulata suklaa ja lisää taikinaan. Paista 225*c n.12-15min.


Kuorrutus:

Mansikkatomusokeria
Luonnonjugurttia

Kuorrutuksen aineita en mitannut. Mutta massa saa jäädä paksuhkoksi. Kuorruta jäähtyneet cupcaket

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful