7.11.2014

Valkosuklaa-vilhelmiinat




200g voita
2dl sokeria
2rkl siirappia
1 keltuainen
5dl vehnäjauhoja
1rkl aitoa vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
130g pandan valkosuklaata

Vatkaa pehmeä voi, sokeri ja siirappi vaahdolle. Lisää keltuainen. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää vaahtoon. Paloittele valkosuklaa paloiksi ja lisää lopuksi nekin vaahtoon. Leivo taikinasta tankoja ja nosta ne leivinpaperin äälle ja painele litteäksi. Jätä reilusti tilaa leviämisille. Paista 175'C n.15min. Leikkaa tangot heti lämpösenä. Ja anna jäähtyä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful