21.12.2014

kinuski

Ohje:

2 dl kuohukermaa

1½ dl fariinisokeria
1½tl vaniljasokeria
1½rkl voita

Kinuskin keittäminen vaatii pitkää pinnaa. Keitä kermaa ja fariinisokeria n.20min hiljalleen kokoajan sekoittaen. Lisää lopuksi vaniljasokeri ja voi. Kinuski on valmista sitten, kun pystyt tiputtamaan kylmään vesilasiin lusikan kärjellä tipan kinuskia joka hyytyy pisaraksi eikä "leviä" sinne. Ja valmiiseen kinuskiin pystyt tekemään kuviota joka jää kinuskin pinnalle.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful