maanantai 22. joulukuuta 2014

Valkosuklaa-turkinpippurifudge
Nämä olivat ihanan herkullisia. Itse tehdyt joululahjan ovat mielestäni parhaita. Joten tässä yksi lahjaidea.


Fudge:

500g valkosuklaata
1 prk (397g) kondensoitua maitoa
50g voita
2dl turkinpippurirouhetta

Laita suklaa, kondensoitu maito ja voi mikron kestävän kulhoon. Kuumenna täydellä teholla 1min jonka jälkeen sekoita kunnolla. Jatka kuumentamista 20 sekunnin jaksoissa aina välillä hyvin sekoittaen. Yhteensä kuumennus aika n.3min. Jonka jälkeen lisää turkinpippurirouhe. Kaada massa sen jälkeen vuokaan joka on voidellulla leivinpaperilla vuorattu. (mun käyttämä vuoka oli n.20cm28cm) Laita vuoka jääkaappiin 2h jonka jälkeen paloittele. 


HUOM! Voit myös tehdä kahta eri makua yhdestä satsista, sulatat ensin suklaan, maidon ja voin ja kun olet saanut massan tasaiseksi ja sileäksi niin jaat massan kahteen eri kippoon jonka jälkeen vasta maustat. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful