maanantai 8. joulukuuta 2014

Valkosuklaiset chili-karpalonamit


Ihanan herkulliset suklaanamit.


Ohje:

260g pandan valkosuklaata
1tl chili original jauhetta
1/4tl cayenne pippuri jauhetta
1½dl kuivattuja karpaloita

Sulata suklaa ja sekoita kaikki aineet sulan suklaan joukkoon.
Laita leivinpaperi leikkuulaudan päälle ja laita kahdella ruokalusikalla nökäreitä vieri viereen ja laita pakkaseen jäätymään. Kun ovat jäätyneet kunnolla herkuttele :)

Blogistani löytyy muitakin herkullisen jouluisia ohjeita
Aprikoosi-pekaanipähkinäleivokset
Sulaneet lumiukko piparit
Royal-suklaakakku
Vaniljainen karpalokakku
Joulumuorin herkkukakku
Arabialainen maustekakku
Kentakilainen kakku
Joulupulla



2 kommenttia :

  1. Moips.
    Onks tää kuitenkin sen verran tulinen että chilin ystävä voi sanoa syöneensä chili namena? Olipa hyvin muotoiltu :D
    Taidan kuitenkin testata ja jos ovat hyviä saatan vääntään joululahjaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Heips!
    Itse tykkään miedosti tulisesta ja näitä yhden syötyäni oli sopiva potku, mutta chilin ystävälle veikkaan näiden olevan liian pliisuja, että suosittelen lisäämään cayenne pippuria hieman enemmän. Kannattaa maistaa sitä sulaa suklaata ennen kuin alkaa annostelemaan leivinpaperin päälle :)

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful