tiistai 27. tammikuuta 2015

Banoffee pie myös gluteenittomana



Makean himo lähtee makealla 😄 Tämä vaatii kaveriksi ison kupin kahvia ja pienen palan tätä ihanuutta on sen verta makeaa.


Pohja:
100g voita
1 pkt. bastogne keksejä (gluteenittomana esim. näitä)

1. murusta keksit muruiksi ja sekoita voisulan kanssa sekaisin
2. taputtele 21cm hakasijaltaan olevaan irtopohjavuokaan ja reunoille n.3cm korkuudeltaan
3. laita jääkaappiin


Kinuski täyte:
1 tlk. kondensoitua maitoa
2dl tummaa muscovadosokeria
100g voita

1. kiehauta täytteen aineksit
2. keitä hiljalleen n.5min kokoajan sekoittaen
3. sekoita hyvin jotta kaikki sokeritkin saat tasaiseksi massaksi
4. kaada massa pohjan päälle ja lado banaanit kinuski täytteen päälle


Päälle:
3 banaania
3dl vispikermaa
3tl-4tl aitoa vaniljasokeria

1. viipaloi banaanit ja lado kinuski täytteen päälle
2. vaahdota kerma ja laita kermavaahto banaanien päälle
3. koristele haluamallasi tavalla
4. anna olla jääkaapissa useampi tunti jotta pohjasta tulee kestävä ja pystyy hyvin leikkaamaan






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful