maanantai 12. tammikuuta 2015

Herkullinen Bolognesekastike




Tein taas pitkästä aikaa bolognesekastiketta ja kyllä tuli herkullista NAM. Suosittelen.


Ohje:

600g naudan paistijauhelihaa
2 isoa porkkanaa
1-2 pientä punasipulia
2 valkosipulinkynttä
140g tomaattipyrettä
3tl jauhelihamaustetta
3tl  (-4tl)grillimaustetta
1tl (1½tl) pippurisekoitusta
1 liha fondu
2½dl ruokakermaa
5dl vettä

Silppua valkosipulit ja punasipulit. Ruskista jauheliha, sipulit, grillimauste ja pippurisekoitus. Lisää porkkanaraaste ja jatka kypsennystä n.10min kunnes porkkanat on kypsyneet. Lisää pyre, vesi ja fondu. Keittele hiljalleen ja lisää kerma.


Vinkki:
* valion maustetut kermat sopivat myös hyvin ja makua tuomaan. esim. kolmen sipulin kerma on oma suosikki


                                Porkkanaraaste sekaan....

                                 Ja haudutusta n.10min...



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful