maanantai 16. helmikuuta 2015

Suklaapalat


Taas täytyi soveltaa keittiössä ;) Ja voin suositella, hyvää oli. Ihan himo tuli, nam.


Pohja:


6 kananmunaa

2dl sokeria
2tl leivinjauhetta
3tl aitoa vaniljasokeria
5tl tummaa kaakaota
2tl vanilja-aromia
5dl vehnäjauhoja
1½dl kermaa
200g voisulaa


Kostutukseen:


vahvaa konjakki-tryffeli makukahvia (jos et tästä masta tykkä voit käyttää muutakin makua)



Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää jäähtynyt voisula, vanilja-aromi, kerma ja sihvilän läpi kuivat aineet. Kaada uunipeltille leivinpaperin päälle ja paista pohjaa 150'c n.20min. Jäähdytä pohja ja kostuta pullasudilla pohja vahvalla konjakki-tryffeli makukahvilla (keitin suhteella 1 muumi kupillinen vettä ja kaksi moccamasterin mitallista puruja)



Kuorrutus:


5dl tomusokeria

5tl tummaa kaakaojauhetta
3tl voisulaa
4tl vahvaa konjakki-tryffeli makukahvia


Päälle:


½ levyä Taloussuklaarouhetta



Sihtaa tomusokeri, lisää loput aineet ja sekoita. Kuorruta piirakka ja ripottele päälle suklaarouhe. (kannattaa raastaa suklaa vaikka ensimmäisenä ja laittaa rouhe odottamaan jääkaappiin, jotta rouhe on kylmähköä ripottelu vaiheessa ja helppo ripotella eikä tartu sormiin)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful