maanantai 21. syyskuuta 2015

Juustokakkujen, piirakoiden yms. pakastuksesta

Kun haluat tehdä pakkaseen valmiin juustokakun, marjapiirakan tai tortun. 
Laita irtopohja vuoan pohjalle leivinpaperi jonka voitelet ja jauhotat kuten reunankin, kun kakku on valmis ja jäähtynyt, siirrä kätevästi leivonnainen leivinpaprin avulla leikkuulaudalle. Pakasta ja siirrä pussiin, kun jäätynyt kunnolla. Itse pidän yleensä yön yli pakkasessa, ennen kuin siirrän sen pussiin. Kun haluat tarjoilla tekemäsi herkun myöhemmin, ota se pussista pois ja siirrä tarjoiluastialle/kakkukupuun edellisenä ilta ja laita jääkaappiin sulaamaan. Koristele juuri ennen kuin laitat tarjolle :) 

Esim. tämän alla olevan sitruunahyydykekakun olen pakastanut, ylläolevalla tavalla :)



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful