perjantai 18. syyskuuta 2015

Lohipuikot myös gluteenittomana



Nämä tekivät meillä kauppansa kyllä niin hyvin, että ensimmäinen kertaa, kun kalaruoka loppuu meillä kesken. 

Ohje:
n.700g lohta
1 dl korppujauhoja (gluteenittomana moilas korppujauhoja)
3tl sipulijauhetta
1tl tilliä
1 tl vuorisuolaa myllystä
½ tl mustapippurijauhetta
½ tl sitruunapippuria

Paistamiseen:
voita 

1. leikkaa lohifileestä paksuhkoja suikaleita
2. sekoita kaikki aineet keskenään ja laita laakealle ruokalautaselle 
3. pyörittele suikaleet mausteseoksessa
4. paista voissa


Kermaviilikastike:
1 prk. kermaviiliä
1 salottisipuli
40g aurinkoikuivattua tomaattia
1 rkl tuoretta tilliä

vuorisuolaa myllystä

1. silppua sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja tilli pieneksi silpuksi
2. sekoita kaikki aineet keskenään
3. lisää suolaa, maistele välillä milloin on tarpeeksi




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful