14.12.2015

Royal-suklaakakku


Kaupasta tarttui mukaan royal suklaata ja mietein jo kassalla mitä näistä taikoisin. Päätin kokeilla ja kyllä oli taas namia. Ohje on samalla munaton. Ohjeesta tulee yksi 1,8l vuokallinen tai kaksi pientä 7,5dl vuokaa. Vaikka ohjeeseen tulee piimää, se ei toki kakusta maistu, meillä ei kukaan tykkää piimästä, mutta tämä kakku sai kyllä kyytiä :)

Ohje:

6 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
2 tl soodaa
4kpl 42g:sia royal maitosuklaa suklaapatukoita -> rouhi
3 dl piimää
2 dl siirappia
200g voisulaa

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää piimä, siirappi ja sekoita. Lisää lopuksi voisula sekoita ja lisää rouhitut suklaapalat. Paista voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 175'c uunin pohjalla ritilän päällä. n.50min tai kunnes kypsää. Pienempiä vuokia paistoin 35min. Kokeile tikulla ennen kuin nostat uunista pois jotta ovat varmasti kypsiä. Anna kakun jäähtyä kunnolla, ennen kuin kippat sen vuasta pois.

Kakun kuorrutin juuri ennen tarjoulua fazerin  valkoisella leivontasuklaalla (100g)




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful