maanantai 15. helmikuuta 2016

Igorin kanaa kevennetty versio



Meillä tykätään kovasti igorin kanasta jonka ohjeen löysin Peggyn pieni punainen keittiö blogista. Jota muokkasin ja koska halusin kevennetyn version ja osan raaka-aineistakin unohdin kauppaan syntyi tälläinen igorin kanakastike ja tästä itseasiassa meillä kakasoset enemmän tykkäävätkin, kun en laittanut suolakurkkua lainkaan. 
Ohjeesta tulee 6 annosta.

Ohje:

n.800g broilerin fileitä -> paloittele
n.35g raastettua inkivääriä 
1 punasipuli
½-1 keltainen iso paprika (oman maun mukaan) -> kuutioi
½-1 punainen iso paprika (oman maun mukaan) -> kuutioi
5dl vettä
½ prk. (a' 350g) 20% deliciest smetanaa
70g tomaattipyrettä
kourallinen tuoretta persiljaa 
1 liha fondu
1 tl broilerimaustetta
4tl grillimaustetta (santa maria)

Paista kanat pannulla tilkassa öljyä ja laita uunivuokaan. Kuullota pannulla seuraavaksi tilkassa öljyä punasipulit, paprika ja inkivääriraaste. Lisää joukkoon tomaattipyre, mausteet ja smetana ja anna kiehahtaa muutama minuutti. Kaada kastike kanojen päälle ja laita uuniin 175'c itse pidin n. tunnin verran.




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful