lauantai 13. helmikuuta 2016

MunaleivätSerkkupoikani teki näitä aina lapsena pelkällä kananmunalla. Minä laitoin vähän reilummin täytteitä. Olin nämä jo vallan unohtanut. Nämä on kyllä todella hyviä. Testatkaan ihmeessä!

Ohje:

paahtoleipää
kananmunia
kinkkua/metvurstia
juustosiivuja
yrttisuolaa
grillimaustetta
timjamia

Leikkaa paahtoleivän sisusta pois. Laita kuumalle pannulle vähän voita ja leipä palat. Riko jokaisen leivän keskelle kananmuna, ripottele päälle mausteet. Lisää kinkkua/metvurstia ja juustosiivut. Paista leipiä hetken aikaa jotta kananmuna alkaa hyytymään. Laita leipäkansi päälle ja käännä varovasti. Kananmunan täytyy olla hyvin kypsynyt jotta pystyy kääntämään.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful