lauantai 13. helmikuuta 2016

Munaleivät



Serkkupoikani teki näitä aina lapsena pelkällä kananmunalla. Minä laitoin vähän reilummin täytteitä. Olin nämä jo vallan unohtanut. Nämä on kyllä todella hyviä. Testatkaan ihmeessä!

Ohje:

paahtoleipää
kananmunia
kinkkua/metvurstia
juustosiivuja
yrttisuolaa
grillimaustetta
timjamia

Leikkaa paahtoleivän sisusta pois. Laita kuumalle pannulle vähän voita ja leipä palat. Riko jokaisen leivän keskelle kananmuna, ripottele päälle mausteet. Lisää kinkkua/metvurstia ja juustosiivut. Paista leipiä hetken aikaa jotta kananmuna alkaa hyytymään. Laita leipäkansi päälle ja käännä varovasti. Kananmunan täytyy olla hyvin kypsynyt jotta pystyy kääntämään.








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful