keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Maukas makaroonilaatikkoRakastan makaroonilaatikkoa, mutta inhoan, jos se on jäänyt mauttomaksi. Tässä ihanan maukas ja mehevä makaroonilaatikon ohje.
Ohjeesta tulee 8 annosta 

Ohje:

400g makarooneja
500g naudan paistijauhelihaa
4 tl santa marian grillaus ja yleismaustetta
2 tl santa marian jauhelihamaustetta
70g koskenlaskian voimakas sulatejuustoa
2 knorr liha fondia
7dl maitoa
2 kananmunaa

Keitä makaroonit kypsiksi. Valuuta vesi makarooneista pois ja lisää 1 liha fondi. Ruskista jauheliha ja lisää mausteet. Lisää lopuski toinen liha fondi ruskistetun jauhelihan sekaan. Lisää makaroonit ja jauheliha vuokaan. Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja kaada lopuksi vuoan päälle. Paista 170'c 1h 15min. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful