maanantai 13. kesäkuuta 2016

Gluteeniton puolukka-raparperipiiras


Ihanan mehukkaita raparperejä ja kirpsakoita puolukoita. Paiston jälkeen päälle voit halutessasi lisätä herkullista vaniljakastiketta ja kuppi kahvia, nam. Yhteistyössä Semper.


Pohja:
1 3/4 dl sokeria
4 dl semperin fin mix jauhoja
3 tl leivinjauhetta
1½ tl kaardemummaa
150g ranskankermaa
1½ dl juoksevaa margariiniä
3tl aitoa vaniljasokeria


Päälle:
1½ dl jäisiä puolukoita
1½ dl raparperipaloja

2½ dl semperin kaurahiutaleita
½dl fariinisokeria
½ dl juoksevaa margariiniä

Sekoita hyvin kaikki pohjan aineet keskenään. Ja kaada voideltuun ja jauhotettuun 20cm halk. olevaan irtopohjavuokaan. Sekoita kaurahiutaleet, fariinisokeri ja juokseva margariini keskenään. Lisää pohjan päälle jäiset puolukat ja raparperit. Pinnalle lopuksi kaurahiutaleseos. Paista 180'c n.60min tai kunnes kypsää. 








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful