lauantai 18. kesäkuuta 2016

Summer fruit mix


Ihanan raikasta ja makoisaa juomaa. Tätä on ihana nauttia kylmänä, vaikka kuumana kesäpäivänä ja miksei myös talvellakin. Laita edellisenä iltana pakastimeen pieniä mansikoita ja viinirypäleitä joita käytetään valmiissa juomassa jääpalojen sijaan.Ohje:
7 appelsiiniä
1½ kg hunajamelonia
1½ kg tuoretta ananasta
½ litraa appelsiini & quava vichyä (lidlistä)

Kuori hunajameloni ja ananas ja paloittele pienemmäksi. Päästä blenderillä sileäksi appelsiinit, hunajameloni ja tuore ananas tai mehulingossa. Lisää lopuksi vichy. Sekoita ja nauti kylmänä. Laita juuri ennen tarjoilua pakastimesta jäiset mansikat ja viinirypäleet juoman sekaan.


Vinkit:

* itse käytin mehulinkoa ja laitoin vichyä tuon 5dl, jos käytät belderiä voi olla, että vichyä tai esim. appelsiininmehua joutuu laittamaan enemmän. Koska appelsiineistä tulee blenderissä tehtynä mukaan myös hedelmälihat.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful