tiistai 2. elokuuta 2016

Jauhelihapihvit


Itse tehtyihin hampurilaisiin myös itse tehty jauhelihapihvi väliin. Nämä on ihan parhaita ja toki voi syödä myös esim. perunamuusin kanssa, jos ei hampurilaisista välitä.

Täältä löytyy ohje itse tehtyihin hampurilaissämpylöihin joita suosittelen kanssa.



Ohje:
600 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli -> silppua
2 tl jauhelihamaustetta (santa maria)
2 tl grillimaustetta (santa maria)
1 tl mustapippurijauhetta
kourallinen tuore persiljaa -> silppua

1. sekoita sipuli silppu, persilja silppu ja mausteet jauhelihaan hyvin 
2. vaivaa hetken aikaa 
3. jaa massa kuuteen osaan ja taputtele peltille litteiksi
4. paista 225*c 10min 
5. lisää juusto siivut jokaisen pihvin päälle ja jatka paistamista vielä 5 min. Tai paista grillissä. Käännä pihvi, kun lihasnesteet nousevat pintaan. 
6. kasaa hampparit, väliin kermaviili + ranch dippi joka toimii kastikkeena plus ketsuppia ja salaattia jne oman maun mukaan. NAM !



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful