torstai 8. syyskuuta 2016

Gluteeniton parsakaali-punasipulipiiras (ohje myös vehnäjauhoilla)


Suolaisen nälkään herkullista piirasta ja kuppi kahvia kaveriksi.
Yhteistyössä Viljatuote.

Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa



Pohja:
120g pehmeää voita
½ prk. (125g) maitorahkaa
2½ tl leivinjauhetta
1½ tl viljatuotteen tummaa jauhoseosta
1 dl viljatuotteen karkeaa tattarijauhoja

Sekoita pehmeä voi ja rahka. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita hyvin. Levitä taikina 27cm halk. olevaan piirakkavuokaan pohjaksi ja nosta taikinaa myös hieman reunoille. Käytä tarvittaessa jauhoja apuna tai leivitä kosteilla käsillä. Laita jääkaappiin odottaamaan täytteen valmistusta.

Ohje vehnäjauhoilla:
120g pehmeää voita
½ prk. (125g) maitorahkaa
2tl leivinjauhetta
2 dl vehnäjauhoja


Täyte:
1 iso punasipuli 
200g parsakaalta
tilkka öljyä
ripaus pippurisekoitusta (santa maria)

2½ dl kolmen sipulin kermaa (valio)
2 kananmunaa
2 dl juustoraastetta
1 tl kuivattua rosmariiniä
½ tl herbemaren yrttisuolaa
½ tl chili-mausteseosta
2 rkl maissijauhoja
1 tl paprikajauhetta
½ dl tuoretta persiljaa

Kuullota tilkassa öljyä pilkotut punasipulit ja parsakaalet, ripottele hieman pippurisekoitusta mukaan.
Sekoita keskenään kerma, kananmuna, juustoraaste ja mausteet ja lisää pohjan päälle. Ripottele tuore persilja kermaseoksen päälle. Asettele kuullotetut punasipulit ja parsakaalet viimeisenä ja paista 200'c n.20min.

Blogissani myös muita herkullisia ruoka reseptejä
Sekä muita suolaisia ohjeita, kurkkaa ja testaa!
Herkullinen nakkikastike


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful