28.10.2016

Gluteeniton kinkkupiirakka


Tätä voisi ahmia, vaikka miten paljon. Salaatin kanssa menee, vaikka lounaasta. Testaa ja ihastu sinäkin.



Pohja:
125 g maitorahkaa
120g pehmeää voita
2 tl leivinjauhetta
1½ dl viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta


Nypi maitorahka ja voi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja leivitä voideltuun ja jauhotettuun 21cm x21cm piirakkavuokaan tai 20cm halk. olevaan pyöreään irtopohjavuokaan. Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.


Täyte:
2 dl kolmen sipulin kermaa
2 isoa kananmunaa
1 dl cheddar raastetta (Jukolan Juusto)
2 tl grillimaustetta
½ tl pippurisekoitusta

1 punasipuli -> kuutioi
100g paprikaa
100g kinkkusuikaleita
20g suolakurkkuja -> kuutioi
muutama kirsikkatomaatti.

Sekoita keskenään kerma, munat ja mausteet. Ja kaada pohjan päälle. Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, punasipuli, suolakurkku ja kirsikkatomaatit. Paista 200'c n.20min. Anna jäähtyä ja ennen tarjoilua voit halutessasi ripotella päällle tuoretta persiljaa ja kirsikkatomaatteja. 

*Yhteistyössä Viljatuote.

Blogistani löytyy muitakin herkullisia gluteenittomia ohjeita, joita kannattaa kokeilla.










2 kommenttia :

  1. Hei - suunnittelen miehen synttäreitä ja tätä sinun kinkkupiirakan reseptiä en ole aiemmin kokeillut. Kekkerit pidetään mökillä, jossa ei ole hyvät leipomisolosuhteet, leivonkin kaikki valmiiksi ja pakastan, minkä voin - kysymykseni kuuluukin, sopiiko tämä pakastettavaksi eli on ihan hyvä pakastamisen jälkeen - tai jos teen paria päivää aiemmin, niin kovettuuko tuo pohja vanhetessaan tai menee haperoksi? Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ritva! Kyllä voi pakastaa, pakastan itsekkin usein. Ja jos vain mahdollista niin tee pohja edellisenä päivänä jääkaappiin vuokaan valmiiksi paineltuna. Täyte eri astiassa ja mökillä kippaat täytteet valmiin pohjan päälle ja uuniin, saat tuoretta pöytään <3

      Poista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful