Välipalaksi erilaista suolaista pannaria. Tämä pannari kätkee sisäänsä herkullista kinkkua, raejuustoa, punasipulia ja paprikaa. Kermaviilikastike kruunaa pannarin. Sopii hyvin myös esim. lasten synttäreille tai illanistujaisiin pikkusuolaiseksi.
Kuullota:
1 pieni punasipuli
½ punaista paprikaa
pala voita
1. pilko sipuli ja paprika pieneksi silpuksi
2. kuullota pannulla voissa
taikina:
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1½ tl suolaa
3 kananmunaa
8dl maitoa
70g voisulaa
200g raejuustoa
100g kinkkusuikaleita
1. sekoita kuivat aineet keskenään
2. lisää kananmunat, jäähtynyt voisula ja maitoa 2dl kerralla ja välillä hyvä sekoitus (näin vältät paakut)
3. lisää jaejuusto, kinkkusuikaleet sekä kuullotetut sipulit ja paprikat ja sekoita hyvin
4. paista 225'c n.25min
taikina gluteenittomana:
2 dl vaaleaa jauhosesota (VIljatuote)
1 dl maissijauhoja
2 tl leivinjauhetta
1½ tl suolaa
3 kananmunaa
8dl maitoa
70g voisulaa
200g raejuustoa
100g kinkkusuikaleita
1. sekoita kuivat aineet keskenään
2. lisää kananmunat, jäähtynyt voisula ja maitoa 2dl kerralla ja välillä hyvä sekoitus (näin vältät paakut)
3. lisää jaejuusto, kinkkusuikaleet sekä kuullotetut sipulit ja paprikat ja sekoita hyvin
4. paista 225'c n.25min
Kermaviilikastike:
1 prk. (200g) kermaviiliä
kourallinen silputtua persiljaa
pala silputtua paprikaa
myllystä musta pippuria
myllystä suolaa
1. sekoita kaikki keskenään
2. nauti pannukakun päällä
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti