tiistai 28. helmikuuta 2017

Gluteeniton suolainen pannukakku



Välipalaksi erilaista suolaista pannaria. Tämä pannari kätkee sisäänsä herkullista kinkkua, raejuustoa, punasipulia ja paprikaa. Kermaviilikastike kruunaa pannarin. Sopii hyvin myös esim. lasten synttäreille tai illanistujaisiin pikkusuolaiseksi.

Taikina:
2 dl vaaleaa jauhoseosta (VIljatuote)
1 dl maissijauhoja
2 tl leivinjauhetta
1½ tl suolaa
3 kananmunaa
8dl maitoa
70g voisulaa
200g raejuustoa
100g kinkkusuikaleita

1. sekoita kuivat aineet keskenään
2. lisää kananmunat, jäähtynyt voisula ja maitoa 2dl kerralla ja välillä hyvä sekoitus (näin vältät paakut)
3. lisää jaejuusto, kinkkusuikaleet sekä kuullotetut sipulit ja paprikat ja sekoita hyvin
4. paista 225'c n.25min 

Kermaviilikastike:
1 prk. (200g) kermaviiliä
kourallinen silputtua persiljaa
pala silputtua paprikaa
myllystä musta pippuria
myllystä suolaa

1. sekoita kaikki keskenään 
2. nauti pannukakun päällä

* Yhteistyössä Virtasalmen Viljatuote Oy

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful