maanantai 6. maaliskuuta 2017

Gluteenittomat banaani-suklaaleivokset





Tulevan naistenpäivän kunniaksi kehittelin ihanaisia leivoksia. Banaani oli jo jonkun aikaa pyörinyt mielessäni ja siitä lähdin kokeilemaan. Mielestäni banaanille kaveriksi sopii loistavasti tumma suklaa. 

Ohje:
1 dl Viljatuotteen maissijauhoja
3½ dl Viljatuotteen vaaleaa jauhoseosta
1 dl fariinisokeria
4 tl aitoa vaniljasokeria
2 tl soodaa
200g voisulaa
3½ dl piimää
1 dl siirappia
1 banaani (muussattuna)

80g esim. 79% suklaata muruina (esim. Dammenbergin criolloa)

1. sekoita hyvin kuivat aineet, jäähdytetty voisula, piimä, siirappi ja banaani keskenään
2. lisää lopuski suklaamurut
3. voit paistaa nämä joko voidelluissa ja jauhotetuissa leivosmuoteissa jolloin paistoaika on 175'c n.20min
4. tai 1,8l kahvikakkuvuoassa jolloin paistoaika on 175'c n.50min-1h (tai kunnes kypsää)
5. paistoajat ovat aina uunikohtaisia


*Kaupallinen yhteistyö Virtasalmen Viljatuote Oy

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful