perjantai 18. elokuuta 2017

Mestarikokki - Lasten keittokirja


Postipoika toi kaksosillemme jo heinäkuun alussa omaa postia ja pojat olivat erityisen innoissaan saadessaan avata paketin, kun kerroin, että he saavat pitää sisällön. Kun paketti vihdoin saatiin auki oli poikien ilmeet näkemisen arvoiset. Tämä kirja on nyt poikiemme toinen ikioma keittokirja. Pojilla on ollut ahkerassa käytössä jo se ensimmäinenkin kirja, joten varmasti tulee olemaan myös tämä Mestarikokki. 10-vuotiaat poikamme tekevät usein jo ihan itsekseen ruokaa, meidät vanhemmat ajetaan vain sohvalle istumaan, kun haluavat kuulemma ihan rauhassa kokkailla. Pojat olivat alle kahden vanhoja, kun ensimmäistä kertaa nostin pikkuapurit essut päällä keittiön pöydän ääreen istumaan ja auttamaan minua pullan leivonnassa. Siitä kaikki lähti ja pojilla on edelleen leipomisinnostus. Tämän Mestarikokki - kirjan takana ovat tutusta Sweet Food O`Mine -blogista Sari & Patrik Spåra ja kirja on jo heiltä viides. Osa resepteistä on helppoja ja osa taas hieman vaativampia, kirjan reseptien toteuttamiseen ei ole ikärajaa. Kirjan tarkoituksena on kannustaa tekemään ruokaa ja leipomaan yhdessä lasten kanssa. Kirjasta löytyy ruokaohjeita, välipaloja, jälkiruokia ja leivonnaisia. Pojille tuli vallan valinnan vaikeus, mitä lähtevät ensimmäisenä kokeilemaan.

Kirjasta löytyy perusasiat, jotka on selitetty, esimerkiksi kuullottaminen, hyppysellinen, tarvittaessa, mitat ja lyhenteet jne. Ohjeita on helppo seurata ja kuvat auttavat lasta ymmärtämään, mitä milloinkin pitää tehdä. Kirjassa on kivoja vinkkejä lasten juhliin ja tarjoilujen lisäksi löytyy leikkejä. Suosittelen lämpimästi kirjaa, vaikka lahjaksi lapselle. Meidän pojille ainakin on tärkeää omistaa ikioma keittokirja.* Kirja saatu arvostelukappaleena

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 36-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful