tiistai 19. syyskuuta 2017

Kukkakaalinugetit myös gluteenittomana



Kukkakaalista tulee tehtyä harvoin ruokaa, kun se ei uppoa meillä lapsille. Nyt näitä tehtyäni kaksoset tulivat ulkoa sisälle ja kyselivät, mikä tuoksuu näin hyvälle? Noh hymyhän siinä hyytyi, kun kerroin herkullisen tuoksun tulevan kukkakaalinugeteista. Maistoivat kuitenkin ja pitivät mausta, joten tulee tehtyä toistekin.

Hakusanata: kukkakaali , kukkakaalinugetit

Ohje:
600g kukkakaalta
1 dl teriyakikastiketta (gluteenittomana esim. tämä)
2 rkl ketsuppia
2 tl sipulijauhetta
½ tl mustapippurijauhetta
1 tl soijaa
2 dl pankojauhoja TAI gluteenittomia korppujauhoja (Moilas)

1. paloittele kukkakaali paloiksi
2. sekoita teriyakikastike, ketsuppi, sipulijauhe, mustapippurijauhe ja soija keskenään
3. pyöritä kukkakaalipalat kastikkeessa
4. jonka jälkeen pyöritä palat pankojauhoissa
5. laita folio peltille ja öljyä sen pinta
6. paista 200 'c noin 30 minuuttia


4 kommenttia :

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful