tiistai 19. syyskuuta 2017

Kukkakaalinugetit myös gluteenittomana



Kukkakaalista tulee tehtyä harvoin ruokaa, kun se ei uppoa meillä lapsille. Nyt näitä tehtyäni kaksoset tulivat ulkoa sisälle ja kyselivät, mikä tuoksuu näin hyvälle? Noh hymyhän siinä hyytyi, kun kerroin herkullisen tuoksun tulevan kukkakaalinugeteista. Maistoivat kuitenkin ja pitivät mausta, joten tulee tehtyä toistekin.

Hakusanata: kukkakaali , kukkakaalinugetit

Ohje:
600g kukkakaalta
1 dl teriyakikastiketta
2 rkl ketsuppia
2 tl sipulijauhetta
½ tl mustapippurijauhetta
1 tl soijaa
2 dl pankojauhoja TAI gluteenittomia korppujauhoja (Moilas)

1. paloittele kukkakaali paloiksi
2. sekoita teriyakikastike, ketsuppi, sipulijauhe, mustapippurijauhe ja soija keskenään
3. pyöritä kukkakaalipalat kastikkeessa
4. jonka jälkeen pyöritä palat pankojauhoissa
5. laita folio peltille ja öljyä sen pinta
6. paista 200 'c noin 30 minuuttia


1 kommentti :

  1. Kiitos ohjeesta. Menee ehdottomasti kokeiluun!

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful