30.10.2017

Hotelli Radisson Blu Seaside ja Illallinen ravintola Bistro Gimissä (sis. ale koodin hotelliyöhön)




* Yhteistyössä Radisson Blu Seaside

Syysloman lähestyessä kysyin kaksosiltamme mitä he haluaisivat syyslomalla tehdä ja vastaus oli, että haluaisivat hotelliin, hienoon ravintolaan syömään ja luonnontieteelliseen museoon. Sitähän siis lähdimme suunnittelemaan, halusimme mennä Hietalahdenrannassa sijaitseva Radisson Blu Seaside Hotelliin. Missä lämpöinen ja auttavainen henkilökunta otti meidät vastaan ja ihastuttavalle Annukalle erityiskiitos 💙 Hotelli koki täydellisen muodonmuutoksen. Ensimmäisenä uudistui 90-luvulla rakennettu välisiipi, joka yhdistää lähes 100 vuotta vanhat, entiset Valion juustovaraston ja Nobel-palkitun tutkijan A.I. Virtasen elintarvikelaboratoriotilat toisiinsa. Siivessä on 94 hotellihuonetta, kolme kaksikerroksista loftia sekä hotellin ravintola- ja kokoustilat. Uudistuksen jälkeen Seaside huoneisiin tuli muun muassa Suomen ensimmäiset ja ainoat 69 double king -huonetta, joissa on kaksi kaksi metriä leveää sänkyä, joissa perheeni kanssa yövyimme. Huoneissa on erilliset wc:t ja suihkutilat. Rakastuimme huoneisiin heti huoneeseen päästyä, kaksosemme olivat ihan haltioissaan, kun heilläkin oli yhtä muhkea ja ihana vuode, kuin vanhemmilla ja pienet ihanat kylpytakit. Ja en itseasiassa halua enään hotelliöistä maksaa missä vain aikuset saavat muhkeat ja mukavat vuoteet ja lapsille aina levitetään ne iän ikuiset nojatuolit, joissa ei ole edes hyvä nukkua. Pari viime kertaa hotelleissa yöpyessämme toinen pojistamme valitti aina aamuisin selkäkipua, kun oli nukkunut levitettävässä sängyssä. Tämä sai minut miettimään miksi maksaisimme huoneista, joissa vain vanhemmilla on hyvä nukkua ? Tämä ongelma onkin nyt ratkaistu ja jatkossakin tulemme yöpymään näissä double king -huoneissa. Huoneet ovat myös erinomainen ratkaisu ryhmille ja työporukoille, joissa kaksi tai useampi vieras jakaa huoneen. Osassa huoneissa on kylpyamme ja halusimme huoneeseemme ammeen, jolla yllätimme pojat. Tämä yllätys olikin erityisen mieluinen, kaksosemme ehtivät kylpeä jopa kolme kertaa yöpymisemme aikana. Rautatieasemalta kävelee 20 minuuttia hotellille, joka ei mielestäni ole paha matka ollenkaan. 


Haluaisitko sinäkin päästä testaamaan double king -huoneen edulliseen hintaan? 
Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää seuraava alekoodi, joka on voimassa 31.12.2017.
Koodilla BLOG17 pääset majoittumaan double king huoneeseen hintaan 100e, joka sisältää aamiaisen. (huoneiden hinta normaalisti 140e-250e).
Varaukset voit tehdä   Radissonblu sivuilta tai emaililla info.seaside.helsinki@radissonblu.com











 Aamun voi aloittaa maukkaalla Super Breakfast -aamiaisella hotellin Bristro Gimis ravintolassa, joka on Suomen parhaaksi aamiaiseksi tituleerattu. Aamiaistarjoilun laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Maalaistoria muistuttava aamiainen on terveellinen, maistuva ja tehty tuoreista raaka-aineista, jossa huomioidaan myös eri sesongit tarjonnassa ja esillepanossa. 





Reissumme kruunasi illallinen Hotellin ravintolassa Bistro Gimissä ja heidän burgeri oli muuten yksi parhaimmista burgereista mitä olen maistanut ja suussa sulava suklaakakku vaniljajäätelöllä ja tuoreilla marjoilla vei makuaistit ihan uudelle tasolle. Ravintolan nimi on saanut inspiraation vanhasta Stadin slangista, ja se tarkoittaa kivaa ja erikoista. Nimen lisäksi stadilaisuus ja katukulttuuri näkyvät ravintolan miljöössä ja monipuolisessa tarjonnassa. Kortteliravintola Bistro Gimis tarjoaa reilua, modernia bistro-ruokaa rennolla otteella. Gimis on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma. Ravintola hyödyntää keittiössään paikallisten pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa, makkaraa Sörnäisista ja leipää Hertsikasta. Jälkiruuaksi voi nyt nauttia ensimmäistä kertaa ympäri vuoden Helsingin jäätelötehtaan suosittuja jäätelöitä.  Uutta ravintolassa on myös ravintolan yhteydessä sijaitsevat kaksi särmikästä kabinettia, joihin molempiin mahtuu noin 30 henkeä syömään, juhlimaan tai pitämään kokousta.















20 kommenttia :

  1. Näyttääpä kivalta tuo Seaside. Tuo on ihan totta, että lapset houtuvat yleensä aina nukkumaan joissain huonommissa varavuoteissa. Meidän lapset ovat myös pyytäneet päästä hotelliin ja syömään. Emme ole itseasiassa olleet lasten kanssa Suomessa hotellissa muutamaan vuoteen. Voikohan tuossa double king -huoneessa yöpyä viisi henkeä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mielestäni hyvin mahtuu viisikin henkeä huoneisiin, yhteen sänkyyn mahtuu hyvin kolmekin nukkumaan, ehdottomasti suosittelen! :)

      Poista
  2. Tää oli hyvä vinkki, lapset nimittäin todellakin joutuvat usein yöpymään varavuoteissa hotellissa. Ulkomailla olen kyllä törmännyt perhehuoneisiin, joissa lapsillakin on kunnon vuoteet.
    Kiitos koodista, taidankin tietää, missä ensi Hesan reissulla yövytään��.

    VastaaPoista
  3. Stadilaisena ei juuri tule mieleen lähteä hotelliin, mutta toisaalta miksei.. Kiva pieni miniloma noin mahtavissa puitteissa tekis kyllä terää. Olen käynyt Bistro Gimiksessä syömässä ja tykkäsin. Lokaatio on kivan merellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka oli kyllä hyvää ja ihanat merelliset maisemat :)

      Poista
  4. Hitsi, pitäiskö tehdä pieni viikonloppureissu pääkaupunkiseudulle. Ihana olisi saada vähän minä tunnelmaa ja hiukan arjen luksusta, jos kerran lähtee. Matkakuumetta olis, mutta nyt ei pysty muhinkään viikon reissulle lähtemään.Hinta olisi ainakin sopivasti kohdillaan tuolla koodilla. Oliko niillä parkkipaikkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta tosiaan houkuttaa itseänikin lähteä uudelleen :D Löytyy heiltä noin 100 paikkainen halli, 4e/h tai 29e/vuorokausi.

      Poista
  5. Anonyymi12.17

    kivan näköinen huone! ja jää tosiaan hyvälle paikalle, varsinkin kun sporakin menee ihan vierestä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratikka menee tosiaan ihan ulko-oven vieressä, josta iso plussa!

      Poista
  6. Olipas kivasti kerrottu kivannäköisestä paikasta. Tilavan näköiset huoneet! Itse pkseutulaisena en ole tutustubut hotellitarjontaan, mutta antamallasi koodilla huoneen saisi huokeaan hintaan. Vakavaati hankintaan. Nimimerkki "parisuhdeaikaa vailla!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huonetta varatessa kannattaa pyytää kylpyammeellinen, jos haluaa isännän kanssa kaksin lillua vaahtokylvyssä ;)

      Poista
  7. Onpa kivat tyynyt! Tulee heti ekoista kuvista vähän erilainen viba tästä hotellista :)

    VastaaPoista
  8. Tää vois olla varteenotettava vaihtoehto kun seuraavan kerran yöpyy Helsingissä :)

    VastaaPoista
  9. Nälkähän tässä taas tuli! Aaamupalapöytään istuisin kernaasti milloin vaan ja burgerikin maistuisi. Hotelleissa tulee yövyttyä paljon mutta yksi sänky riittänee minulle yksin, silti tämä on ihana ja perheelliselle varmasti nappi osuma :)

    VastaaPoista
  10. Voi, mä rakastan hotelleja!

    VastaaPoista
  11. Miullekin kelpaisi loma, jossa majoitutaan hotellissa, syödään hyvin ravintolassa ja käydään luonnontieteellisessä museossa! Ja tuo on muuten ihan totta hotellin lisävuoteista: ne levitettävät ovat yleensä ihan surkeita. Toivottavasti niistä päästään vikkelästi eroon! Aamiainen näyttää ihan taivaalliselta.

    VastaaPoista
  12. Onpa hyvän kokoinen huone, sopisi myös meidän perheelle. Tosin muksut potkisivat toisiaan koko yön ;)

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful