keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Luumurahka


Joulupöydän jälkäärinä toimii loistavasti luumurahka, jota meidän pöydästä löytyy aina jouluna ja miksei tätä voisi muulloinkin syödä.

Ohje:
2½ dl vispikermaa
200g vaniljarahkaa
1 dl luumumarmelaadia
½ dl fariinisokeria
3 tl aitoa vaniljasokeria

1. vaahdota kerma, rahka ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi
2. lisää luumumarmelaadi
3. tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria ja luumumarmelaadia, jos haluat voimakkaamman luumun maun

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 36-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful