27.8.2018

Ben & Anna alumiinittomat deodorantit




Ben & Anna syntyi ajatuksesta luoda maailman paras luonnollinen ja alumiiniton deodorantti. Ben & Annan perustajat olivat kyllästyneet luonnollisten deodoranttien tehottomuuteen ja päättivät luoda maailman parhaan luonnollisen deodorantin. Olen nyt reilu pari viikkoa testaillut deodorantteja ja ne todella toimivat! Itse olen kova hikoilemaan ja haluan käyttää alumiinittomia dödöjä ja nyt taisin löytää sarjan, joka pitää hienhajun poissa ja ihanan miellyttävät tuoksut. Itse pidän raikkaista tuoksuista, en oikein osaa nimetä yhtä tuoksua mikä nousisi ylitse muiden sillä kaikissa oli miellyttävän raikas tuoksu. Deodorantit ovat 100% luonnollisia ja alumiinittomia, sekä myös luonnonkosmetiikkasertifioituja. Tuotteet sisältävät tehokkaita luonnollisia raaka-aineita jotka pitävät kainalot kuivina ja raikkaina. Kosteuttavien ainesosien ansiosta deodorantit ovat tehokkaasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia. Deodorantteja on saatavana stickinä sekä tyylikkäänä purkkiversiona spaattelin kera. 
Ben & Anna -deodorantit syntyivät tavoitteesta luoda maailman paras sertifioitu soodadeodorantti. Brändi todella on onnistunut se vie soodadeodorantit täysin uudelle tasolle! Suosittelen lämpöisesti!

Dödöjä löytyy esimeriksi
House of Organic verkkokaupasta







Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful