15.11.2018

Marinoidut punasipulit


Marinoituja punasipuleita voit käyttä esimerkiksi salaateissa, voileivissä, hampurilaisten välissä, tortilloissa tai lisukkeena ihan minkä kanssa vain. 

3 punasipulia

Marinadi:
1dl sitruuna valkoviini etikkaa
1 dl kylmäpuristettua sitruuna rypsiöljyä
1 tl herbemare yrttisuolaa
1½ tl paprikajauhetta
1 tl cayennepippuria
2 tl kuivattua basilikaa
1½ tl sipulijauhetta
1½ dl fariinisokeria

1. lohko punasipulit, jos haluat saada näyttäviä paloja esim. koristeeksi leipiin tai leikkaa siivuiksi jolloi pysyvät paremmin esim. hampurilaisten välissä
2. lisää sipulit lasi astiaan
3. mittaa kaikki marinanadin aineet kattilaan
4. kiehauta nopeasti kaikki
5. anna pieni hetki jäähtyä 
6. kaada marinadi sipuleiden päälle
7. anna marinoitua vähintaan tunti
8. säilytys jääkaapissa





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful