Hakusanata: kukkakaali , kukkakaalinugetit
Ohje:
600g kukkakaalta
1 dl teriyakikastiketta (gluteenittomana esim. tämä)
2 rkl ketsuppia
2 tl sipulijauhetta
½ tl mustapippurijauhetta
1 tl soijaa
2 dl pankojauhoja TAI gluteenittomia korppujauhoja (Moilas)
1. paloittele kukkakaali paloiksi
2. sekoita teriyakikastike, ketsuppi, sipulijauhe, mustapippurijauhe ja soija keskenään
3. pyöritä kukkakaalipalat kastikkeessa
4. jonka jälkeen pyöritä palat pankojauhoissa
5. laita folio peltille ja öljyä sen pinta
6. paista 200 'c noin 30 minuuttia
Kiitos ohjeesta. Menee ehdottomasti kokeiluun!
VastaaPoista♥
PoistaSuurena kaalinystävänä tämä on testattava!
VastaaPoista♥
Poista