Tekaisin kaksosillemme iltapalaksi tälläisiä herkkusarvia ja menivät, kuin kuumillekiville :)
Itsekkin tuli ahmittua kolme putkeen, kun oli niin hyviä :P
Ohjeestä tulee 11kpl.
Taikina:
4½dl vehnäjauhoja
2½tl leivinjauhetta
2tl grillimaustetta (santa maria)
50g voisulaa
2dl kermaviiliä
Täyte:
½dl silputtua ruohosipulia
140g pekonia
100g pieniä mozzarellapallloja
½tl grillimaustetta (santa maria)
1tl pippurisekoitusta (santa maria)
1 kananmuna
(1/4-½tl tl cayennepippuria. Tästä saat vähän potkua, lapsille tehdessä jätin pois)
Pinnalle:
Kananmunaa
Juustoraastetta halutessasi
1. sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää voisula, nypi ja lisää kermaviili
2. tee täyte. Kuutioi pekonit ja käristä ne rapeiksi pannulla
3. valuta rasva pois ja lisää silputtu ruohosipuli, mozzarellapallot, kananmuna ja mausteet.
4. sekoita hyvin
5. kauli yksi pitkula suorakaiteen mallinen levy
6. tee levystä pitkulaisia kolmioita, mitä leveämpi on se leveämpi pää, sitä nätimmän saat lopputuloksesta
7. annostele täytettä leveämpään päähän
8. aloita kääriminen leveämmästä päästä kohti kärkeä
9. asettele leivinpaperin päälle. Voitele kananmunalla ja ripottele halutessasi juustoraastetta päälle
10 paista 225'c n.10min. Nauti lämpöisinä!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti