keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Unofficial Aurinkolasit

Kuva: Sanni Riihimäki

Yhteistyössä Instrumentariumin kanssa 

Vierailin Indieplacen Blogger's Inspiration Day:n tapahtumassa Instrumentariumin huikealla ständillä, jossa pääsin testailemaan erilaisia aurinkolaseja.

Silmälasibrändi Heritagen mallisto matkaa kehysmalleissaan juhlistamaan eri aikakausien trendejä. Instrumentrumentariumissa myynnissä oleva Spactacles of time –mallisto koostuu klassikkokehyksistä, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Katso täältä lisää.
Ajattomat ja elegantit silmälasitlasit. Heritagen tuo klassiset luksuslasinsa raikkaasti nykyaikaan. Runsaat ja korkealaatuiset yksityiskohdat viimeistelevät ilmeen. Valmistukseen on valikoitu käsintehtyä italialaista asetaattia ja titaania.

Itse ihastuin noihin Unofficial mallin 1960- luvun modernisiin aurinkolaseihin, koska tuo iso koko viehättää. Tyylillisesti pidän 1960- luvun lasimalleista, kuten mekkovalikoimastanikin voi päätellä. Rakastan 60-luvun swingimekkoja.Kuvissa kanssani on Kulinaari -blogin Kimmo.

2 kommenttia :

  1. Kiitos hauskasta poseerausseurasta! :-) Aika kivat lasit löytyikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi mukava päivä oli :)

      Poista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful