keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Paholaisenhilloke



Olin partyliten kutsuilla jonne emäntä oli tehnyt erittäin herkullista paholaisenhilloketta jota tarjottiin saaristolaisleivän kanssa. Muokkasin hieman ohjetta omanlaiseksi. Tätä voi käyttää ihan minkä kanssa vaan keksit käyttää. Itse lisäsin makaroonilaatikon sekaan, hampurilaisen väliin ja saaristolaisleivän päälle. Hilloketta tulee 7dl.

Ohje:

1 punasipuli
1 keltainen paprika
3/4 dl sokeria
3 rkl sinappia
3 rkl ketsuppia
3/4 dl valkoviinietikkaa
1 tl kuivattua basilikaa
½ tl mustapippurijauhetta
3 dl öljyä

Soseuta paprika ja sipuli. Lisää valkoviinietikka, mausteet ja sekoita. Lisää öljy ohuena nauhana kokoajan sekoittaen. Säilytys jääkaapissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Tiesithän, että minulla on facebookissa blogillani oma sivusto.
Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful