tiistai 10. lokakuuta 2017

Paholaisen hillo



Paholaisen hillo on myös yksi suosituimmista herkuista, jota teen joulun alla ystävilleni lahjoiksi. Tätä voi herkutella saaristolaisleivän päällä tai lisätä kana, kala -ja liharuokien kaveriksi. Valmista hilloa tulee 2½ dl, joten jos haluat isomman satsin tee annos tuplana. 

Ohje:
300 g tomaatteja
1 pieni punasipuli
1 punainen paprika
2 mietoa punaista chiliä (jos haluat tulisempaa laita mietoja chilejä 4 kpl)
1 tl kuivattua basilikaa
2 rkl sinaappia
1 tl suolaa
1 dl vettä
2 dl hillosokeria

2 rkl hunaja-omenaviinietikkaa

1. kalttaa tomaatit eli laita tomaatit reikäkauhalla kiehuvaan veteen ja kun kuoret alkavat irrota nosta tomaatit vedestä pois ja poista kuoret jäähtyneistä tomaateista
2. pilko pieneksi silpuksi punasipuli, chili ja paprika
3. laita kattilaan tomaattipalat, silputut sipulit, chilit ja paprikat sekä vesi, suola, basilika, sinaappi ja hillosokeri
4. keitä seosta 25 min miedolla lämmöllä
5. lisää etikka ja jatka keittämistä 5-10 minuuttia


6 kommenttia :

  1. Tätähän voisi kokeilla tehdä :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10/16/2017

    Hei.
    Kauan tällä ohjeella tehty paholaisenhillo säilyy?

    VastaaPoista
  3. Hei! Jos kaadat kuumana kuumiin puhtaisiin lasipurekkeihin ja teet ohjeen mukaan hillosokerilla, niin säilyy kyllä pitkään :)

    VastaaPoista
  4. Tämä menee kokeiluun, kiitos ♥

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful