Paholaisen hillo on myös yksi suosituimmista herkuista, jota teen joulun alla ystävilleni lahjoiksi. Tätä voi herkutella saaristolaisleivän päällä tai lisätä kana, kala -ja liharuokien kaveriksi. Valmista hilloa tulee 4 dl, joten jos haluat isomman satsin tee annos tuplana.
Ohje:
300 g tomaatteja
1 pieni punasipuli
1 punainen paprika
2 tulista pientä punaista chiliä (ilman siemeniä)
1 tl kuivattua basilikaa
2 rkl sinaappia
1 tl suolaa
1 dl vettä
2 dl hillosokeria
2 rkl omenaviinietikkaa
1. kalttaa tomaatit eli laita tomaatit reikäkauhalla kiehuvaan veteen ja kun kuoret alkavat irrota nosta tomaatit vedestä pois ja poista kuoret jäähtyneistä tomaateista
2. pilko pieneksi silpuksi punasipuli, chili ja paprika
3. laita kattilaan tomaattipalat, silputut sipulit, chilit ja paprikat sekä vesi, suola, basilika, sinaappi ja hillosokeri
4. keitä seosta 25 min miedolla lämmöllä
5. lisää etikka ja jatka keittämistä 5-10 minuuttia
Tätähän voisi kokeilla tehdä :)
VastaaPoistaEhdottomasti suosittelen! :)
PoistaHei.
VastaaPoistaKauan tällä ohjeella tehty paholaisenhillo säilyy?
Hei! Jos kaadat kuumana kuumiin puhtaisiin lasipurekkeihin ja teet ohjeen mukaan hillosokerilla, niin säilyy kyllä pitkään :)
VastaaPoistaTämä menee kokeiluun, kiitos ♥
VastaaPoistaEhdottomasti suosittelen <3
Poista