Nopeasti ja helposti herkulliset uunitortillat. Näistä tuli tosi hyviä ja ehdottomasti suosittelen päälle tuoretta korianteria ja salsaa myös tuore jalopeno sopii hyvin. Tässä tarvii vain ruskistaa, maustaa ja sekoittaa kaikki keskenään, rullata tortillat rullalle ja laittaa vuokaan. Nämät voit valmistaa vaikka jo edellisenä päivänä vuokaan, käytä vain uunissa juuri ennen syöntiä ja ripottele pinnalle tuoretta korianteria, salsaa ja halutessa tuoretta jalopenoa.
Ohje:
2 isoa sipulia
5 valkosipulinkynttä
4 vartta kevät sipulia (tämä ei ole pakollinen)
½ punainen paprika
½ keltainen paprika
½ vihreä paprika
700g naudanjauhelihaa
1 pss. 28g taco maustetta (santa maria)
1 tl suolaa
1 tl mustapippurijauhetta
2 tl paprikajauhetta
230g salsaa (santa maria)
140g tomaattipyrettä MUTTI
2 tl sokeria
8 kpl maissi-vehnä tortillalättyä
130g mozzarellaraastetta pinnalle
öljyä kuullottamiseen
1. kuullota silputut sipulit ja paprikat pannulla tilkassa öljyä
2. lisää jauheliha ja mausteet, sekoita hyvin
3. kun jauheliha on ruskistunut ja kypsää, niin lisää salsa, tomaattipyre ja sokeri, sekoita hyvin
4. anna porista paistinpannulla koko komeuden muutama minuutti
5. jaa täyte kahdeksaan tortillalättyyn ja rullaa kiinni
6. nosta rullatut tortillat uunivuokaan
7. ripottele pinnalle lopuksi mozzarellaraaste
8. paista uunnissa 200'c 30min.
9. pinnalle paljon tuoretta korianteria, salsaa ja halutessasi tuoretta jalopenoa.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti