Nyt teki mieli jotakin erilaisempaa kanakastiketta ja voi morjesta miten hyvää tästä tuli, lapsetkin tykkäs! Tämä kanakastike ei ole liian tulinen, upposi meillä myös lapsille, jotka eivät siedä juurikaan tulisuutta. Jos kuitenkin haluat potkua enemmän laita enemmän tuoretta chiliä ja chilimausteseosta. Suosittelen käyttämään Mutti tomaattipyrettä, se on parhaimman makuista.
Ohje:
5 valkosipulinkynttä
1 iso sipuli
1 iso sipuli
2 mietoa chiliä (poista siemenet)
700g kanasuikaleita
1½ tl juustokuminaa
1 tl mustapippurijauhetta
½ tl currya
1 tl suolaa
140g mutti tomaattipyrettä
2dl kuohukermaa
3 dl vettä
2 tl sitruunamehua
1 tl sokeria
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia pullosta (klikkaa sanaa ja näet millaista tarkoitan)
1 rkl soijaa
½ tl-1tl chilimausteseosta (klikkaa sanaa ja näet millaista tarkoitan. maista kastiketta välillä ennenkö laitat koko teelusikallisen)
1. kuullota tilkassa öljyä pilkotut sipulit ja pilkotut chilit ja siirrä kattilaan, kun ovat kuullottuneita
2. ruskista kanasuikaleet ja lisää mausteet (juustokumina, mustapippurijauhe, curry, suola)
3. kun kanat on kypsiä lisää tomaattipyre, sekoita hyvin ja siirrä kanat kattilaan
4. lisää loputkin aineet kattilaan ja keittele kastiketta n.10min hiljoksiin
5. tarkista maku ja lisää tarvittaessa lisää mausteita
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti