Tämä kebabkastike kokeilu osottautui meillä onnistuneeksi kokeiluksi, sillä tästä tykkäs meillä kaikki. Itse lusikoin pannulta suoraa suuhun ja hymyilin vaan, kun oli niin hyvää. Tätä voi syödä esim. riisin, pastan tai muusin kanssa. Sopii hyvin myös pitaleivän väliin. Ja jos rullaa lämmitetyn maissi-vehnä tortillalätyn väliin kera salaatin ja omien lempi kasviksien kanssa, niin saat rullakebabbia. Ohjeesta tulee 3-4 annosta.
Ohje:
300g snelmannin grillattua kebabia
1 sipuli
400g (1 tlk.) mutti tomaattimurskaa
1 dl kuohukermaa
1/4 tl mustapippurijauhetta
½ tl chilimausteseosta
1tl sokeria
1 rkl häränlihafondia pullosta
ripaus myllystä suolaa (varo ettet laita liikaa, maista välillä)
1 .leikkaa veitsellä kebabbeja vähän pienemmäksi
2. silppua sipuli kuutioksi ja paista tilkassa öljyä
3. lisää hetken päästä kebabit ja paista lihoihin vähän pintaa
4. lisää loput aineet ja anna hetki keittyä (n.5min) jonka jälkeen tarkista maku ja nauti!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti