18.8.2025

Kebabkastike





Tämä kebabkastike kokeilu osottautui meillä onnistuneeksi kokeiluksi, sillä tästä tykkäs meillä kaikki. Tätä voi syödä esim. riisin, pastan tai muusin kanssa. Sopii hyvin myös pitaleivän väliin laittaa sekä, jos rullaa maissi-vehnä tortillalätyn väliin kera salaatin ja omien lempi kasviksien kanssa, niin saat rullakebabbia. Annoksesta tulee 3-4 annosta.

Ohje:
300g snelmannin grillattua kebabia
1 sipuli
400g (1 tlk.) mutti tomaattimurskaa
1 dl kuohukermaa
1/4 tl mustapippurijauhetta
½ tl chilimausteseosta
1tl sokeria
1 rkl häränlihafondia pullosta
ripaus myllystä suolaa (varo ettet laita liikaa, maista välillä)


1 .leikkaa veitsellä kebabbeja vähän pienemmäksi
2. silppua sipuli kuutioksi ja paista tilkassa öljyä
3. lisää hetken päästä kebabit ja paista lihoihin vähän pintaa
4. lisää loput aineet ja anna hetki keittyä (n.5min) jonka jälkeen tarkista maku ja nauti!








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 43-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful