perjantai 11. marraskuuta 2016

Confetti 10 vuotta


Yritysidea syntyi Terhi ja Petri Tuomelalle juhla- ja leivontatarvikkeiden jälleenmyyntiin jo vuonna 2005 usean Yhdysvalloissa ja Kanadassa asutun vuoden jälkeen. Suomesta ei tuntunut löytyvän juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunutta verkkokauppaa tai myymälää, joten he päättivät perustaa sellaisen. Confetti Oy on vuonna 2006 perustettu laadukkaisiin juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias. 

Verkkokaupan tilauksia Terhi ja Petri pakkasivat iltaisin normaali työpäivän päätteeksi ja veivät aamulla ne postiin. Mutta pian kotona tila loppui kesken ja Terhin unelma omasta putiikista toteutui. 

Ensimmäinen myylälä avasi ovensa Tuusulan keskustassa maaliskuun lopulla 2008. Myymälä oli aluksi noin 70 neliötä, mutta useiden muuttojen jälkeen myymälä sekä varasto on jo nyt yli 700 neliötä. Terhi ja Petri käyttävät  myös alihankkijoita varastointiin joissa tuotteita toimitetaan mm. päivittäistavarakauppoihin. 

Toinen oma myymälä on Espoossa ja vuonna 2014 he perustivat franchising-ketjun. Yrittäjävetoisia myymälöitä löytyy Jyväskylästä, Kuopiosta, Pirkkalasta, Raisiosta, Rovaniemeltä ja Vantaalta.Confetti täytti 10 vuotta 11.11.2016, mitä olin mukana juhlistamassa. Tarjolla oli yltiömakea kakkubuffet, skumppatorni, kahvia ja macaronseja. Terhi ja Petri kannattivat paikallisia yrityksiä ja tilasivat CutePie:sta nämät toinen toistaan herkullisemmat kakut. Ja herkulliset macaronleivokset ovat PH7 konditorialiikkeen käsialaa. Kerroskakku oli Confetin työntekijöiden käsialaa.Synttäreillä nähtiin myös ihana Emma Iivanaisen koristelunäytös.
Confetin  verkkokaupasta löydät laadukkaat juhla- ja leivontatarvikkeet. 

Onnea vielä paljon Terhi ja Petri!


1 kommentti :

  1. OI oi missä kakkutaivaassa olet vieraillut, ihania kaikki ja tuo alimmainen on kyllä kakkuparatiisista, naaaaam!

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful