maanantai 19. helmikuuta 2018

Uunilohi


Uunilohen valmistaminen on näppärää, kun se valmistuu kuin itsestään uunissa. Herkulliset mausteet pintaan ja uuniin, sillä välin voit laittaa perunat kiehumaan ja valmistaa salaatin. Lohi ei ole tulinen, vaikka siihen myllystä chiliä pyöräytetäänkin pintaan. 

* Kaupallinen yhteistyö Euro-East Oy ja resepti on julkaistu Ammattikeittiö-lehdessä 1/18 

Ohje:
1 kg lohifileetä 
2 rkl sitruunamehua
1,5 tl suolaa
mustapippuria myllystä
chiliä myllystä
150g dl ranskankermaa tai smetanaa
2 rkl hunajaa
3 Euro-eastin venäläistä suolakurkkua

1. laita lohifilee uunivuokaan
2. mausta se sitruunanmehulla, suolalla, pippurilla ja chilillä
3. kuutioi suolakurkut
4. sekoita ranskankerma, hunaja ja kuutioitu suolakurkku ja kaada seos lohen päälle 
5. paista 175 asteessa noin 30 minuuttia

1 kommentti :

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful