24.5.2018

Gluteeniton raparperi-vaniljapiiras


Kesän ensimmäinen raparperipiiras tehty jossa päällä ihanaa vaniljarahkaa.
Nopea tehdä ja niin herkullista.
Testaa ihmeessä ja ihastu sinäkin!



Pohja:
2 kananmunaa
2 dl sokeria
½ dl margariinisulaa
3tl aitoa vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl kermaa
2 dl Semperin fin mixiä

Pinnalle:
2dl raparperipaloja
2tl aitoa vaniljasokeria
1 prk. (200g) vaniljarahkaa


1. vaahdota kananmunat ja sokeri
2. lisää margariinisula ja kerma
3. sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon
4. sekoita hyvin ja kaada voideltuun ja jauhotettuun 21cm halk. olevaan irtopohjavuokaan
5. laita pinnalle raparperipalat ja ripottele aito vaniljasokeri raparperien päälle
6. sekoita lusikalla hieman rahkaa purkissa jonka jälkeen laita pieniä kasoja kauttaalteen piiraan päälle, lopuksi levitä kasat tasaiseksi pinnalle
7. paista kiertoilmauunissa 175'c n.50min tai kunnes kypsää
8. anna jäähtyä ja koristele haluamallasi tavalla. Itse tein gluteenittomasta suklaasta raitoja pinnalle





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful