Pannari on nopea ja helppo välipalaherkku koululaisille, joka maistuu kyllä vähän isommillekin. Makoisan ja vähän erilaisemman pannarin saat, kun lisäät taikinaan prk. ananasmurskaa tai paloittelet muutaman omenan, kuutioit ne ja ripottelet peltille taikinan päälle tai lisäät omenahilloa taikinaan. Helppo soveltaa myös suolaiseksi, lisäät vain joukkoon esimerkiksi prk. tonnikalaa, kinkkua, tomaattia kuutioituna, pakaste pinaattia sulatettuna joka vatkataan taikinan sekaan. Meidän ehdoton suosikki on 1pkt. korpelan kinkkukuutioita, 1prk ananasmurska, karamellisoitua sipulia, juustoa ja mustapippuria. Vain mielikuvitus on rajana!
Ohje:
5 kananmunaa
½ dl fariinisokeria
1 litra maitoa
50g voisulaa
1 tl suolaa
4½ dl vehnäjauhoja
1. vaahdota kuohkeaksi paksuksi vaaleaksi vaahdoksi kananmunat ja fariinisokeri
2. sekoita keskenään jauhot ja suola
4½ dl vehnäjauhoja
1. vaahdota kuohkeaksi paksuksi vaaleaksi vaahdoksi kananmunat ja fariinisokeri
2. sekoita keskenään jauhot ja suola
3. yhdistä maito ja voisula
4. lisää vuorotellen vähän kerralla maito-voisulaa ja vehnäjauho-suolaseosta välillä sekoittaen
5. kaada peltille leivinpaperin päälle
6. paista 225'c noin 30 min tai kunnes kypsää
7. anna hetki jäähtyä ja nauti
4. lisää vuorotellen vähän kerralla maito-voisulaa ja vehnäjauho-suolaseosta välillä sekoittaen
5. kaada peltille leivinpaperin päälle
6. paista 225'c noin 30 min tai kunnes kypsää
7. anna hetki jäähtyä ja nauti
Ompa kivan erilainen ohje, en oo koskaan pannariin vatkaillu mitään 👍🏻 Näyttää herkulliselta! 😋
VastaaPoista