maanantai 13. maaliskuuta 2017

The Grill Tampere


Ennen The Grillin syntyä on paikalla aikoinaan ollut huoltoasema ja juuri ennen ravintolan tuloa kaavailtiin tiloihin kauppaa,  mutta koska vuokralaista ei löytynyt, oli tilojen omistaja esittänyt toivomuksen, että tähän voisi avata tasokkaan ruokaravintolan.
The Grill on avasi ovensa 3.12.2003. Ajatuksena oli amerikkalaistyylinen ravintola,  jossa on vahvoja eteläamerikkalaisia vivahteita.  


Ruoka valmistuu aidossa Weber-hiiligrillissä ja tunnelmasta vastaa taiteellinen miljöö sekä asiantunteva ja iloinen henkilökunta. Kesäisin asiakkaita palvelee suuri amfiteatterimainen kesäterassi. Asiakaspaikkoja on sisällä n. 110 ja terassin avauduttua on paikkoja yhteensä n. 200.  
Kävimme perheeni kanssa lounastamassa The Grillillä. Itse valitsin lounaslistalta punaviinissä haudutettua härkää ja sipulia, persilja-perunamuussilla ja hunajapaahdetuilla juureksilla. Olin positiivisesti yllättynyt, miten mureaa liha oli. Olen aina vähän skeptinen palapaistien ja vastaavien liharuokien suhteen, mutta tämä oli todellakin niin mureaa, että sen olisi saanut hampaatonkin syötyä. Juuri sellaista, mitä sen kuuluukin olla. Annoskoot olivat suuria, enkä jaksanut millään syödä annostani loppuun, vaikka kuinka yritin, joten nälkäisempikin kaveri saa varmasti vatsansa täyteen.Kohta 10-vuotiaat kaksosemme valitsivat kummatkin listalta lehtipihvit, joka onkin molempien suurta herkkua. 


Mieheni valitsee usein hampurilaisannoksen ja niin teki nytkin, joten vertailukohdetta on hyvin taustalla. Hampurilaisannos oli briossisämpylällä, keittiömestarin tekemällä härän jauhelihapihvillä, salaatilla, tomaatilla, marinoiduilla punasipuleilla ja bataattiranuilla. Mieheni kehui ekan suupalan jälkeen pihviä parhaimmaksi pihviksi, mitä on syönyt. Tokihan minunkin oli maistettava sitä ja kyllä se muuten olikin hyvää. Kastikkeita oli sopivasti, sillä mikään ei ole niin ikävää, kuin syödä kuivaa hampurilaista!


The Grillin pääosassa näyttelee 80cm perinteinen Weberin hiiligrilli, raaka-aineet ovat tarkoin valikoituja sekä niiden korkea laatu takaa maittavan kokemuksen. Eläimet ovat vapaasti laidunnettuja sekä antibiottivapaita, pääosin Australiasta sekä Argentiinasta.  Kasvavien ruokatrendien myötä listalla on toki kasvisvaihtoehtoja sekä maukkaita kala-annoksia, vaikka ravintolan imago on vahvasti lihapainotteinen. Jäätelöt ovat italialaisia, muuten kaikki muu tehdään itse ravintolassa, puolivalmisteita ei käytetä.


Vessatilat olivat siistit ja sellaisen pienen hauskan huomion tein, että vessapaperi ei ollut sitä halvinta ja karheaa ;) Hammastikkuja ja hiuslakkaakin löytyi, niitä muuten itse usein tarvitsenkin ;) 

* Yhteistyössä Restamax Oyj 

2 kommenttia :

  1. The Grill onkin jäänyt meillä vähän unohduksiin. Täytyypä pitkästä aikaa piipahtaa sinne syömään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin eksyimme sinne vasta nyt. vaikka asuttu Tampereen seudulla jo 13-vuotta :)

      Poista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 36-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful