14.3.2017
Lasagne kasviksilla
Tein tämän lasagnen ensin kasvisversiona, joka oli myös hyvää. Mutta suuni huusi sekaan vähän jauhelihaa, ja tein uudelleen, jonne lisäsin jauhelihaa ja nyt se on minusta ihan loistavaa. Jos haluat kasvisversion jätät, vain jauhelihan ja jauhelihamausteen pois.
Ohje:
400g naudan paistijauhelihaa
3tl jauhelihamaustetta
1. ruskista jauheliha
2. lisää jauhelihamauste
450g (3-4 pientä) porkkanaa
250g mukulaselleriä
pala (13cm) purjoa
nokare voita
1. raasta porkkanat ja mukulaselleri
2. pilko purjo
3. kuullota nokareessa voita kasvikset pehmeiksi n. 5 min ja lisää
4rkl vehnäjauhoja
7 dl vettä
200g fetaa
150g cheddar-juustoraastetta (Jukolan Juusto)
2 tl herbemaren yrttisuolaa
1 kasvis/liha fondi
pinaattilasagnelevyjä
1. ketä kastike kasaan hiljoksiin n.5min
2. lado vuokaan vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyja
3. aloita ja lopeta kastikkeella
Pinnalle:
150g cheddar-juustoraastetta (Jukolan Juusto)
6 kpl keltaista kirsikkatomaattia
6 kpl punaista kirsikkatomaattia
1. halkaise kirsikkatomaatit puoleksi
2. ripottele juustoraaste lasagnen päälle
3. painele puolikkaat kirsikkatomaatit pinnalle
4. paista 175'c n. 40min
5. anna vetäytyä n.5-10 min
6. nauti
Blogissani on muitakin helppoja, nopeita ja herkullisia ruokaohjeita, joita kannattaa kokeilla... esimerkiksi:
Broileri-perunavuoka
Kananugetit
Mantelikalaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Seuraajat
Tietoja minusta:
Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 40-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.Yhteydenotot:roottyna.taikinasa@gmail.comMarika KailaMinut löytää myös:
Tunnisteet
aamiainen iltapala tai välipala
cookies
cupcake
flunssan karkoittaja
gluteenittomat
gluteenittomat ja hiivattomat
gluteenittomat ja maidottomat
gluteenittomat leivät
gluteenittomat makeat
gluteenittomat suolaiset
halloween
itse tehty kinuski
joulu
juomat
juusto- ja hyydykekakut
jälkiruoat
jäätelö
kahvikakut
kakut
kirja-arvostelut
leivokset
leivät
letut ja vohvelit
lifestyle
makeiset
munattomat
munkit ja donitsit
näin maustat yrteillä
piirakat ja tortut
pikeeri
pullat
pääruoat
pääsiäinen
ravintolat
salaatinkastikkeet
smoothie
Suklaiset
suolaista
säilöntä
tuorepuurot
täytekakut ja mittataulukot
vappu
VINKIT
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti