maanantai 11. joulukuuta 2017

Karjalanpaisti


Pitkään haudutettu karjalanpaisti vie kielenkin mennessään ja on yksi omista lempiruuista samoin maistuu hienosti myös lapsille. Ohjeesta tulee 6 annosta

Ohje:
700g Atrian karjalanpaistilihoja
3 porkkanaa
1 punasipuli
3 laakerinlehteä
2 tl kokonaisia maustepippureita
5 dl vettä
1 lihafondi (Knorr)

1. paista nokareessa voita lihoihin pinnat ja laita lihat pataan, kaada myös pannulta kaikki neste mukaan
2. kuori ja paloittele korkkanat ja sipulit ja lisää ne pataan
3. laita myös laakerinlehdet, pippurit, vesi ja lihafondi
4. jos teet hausutuspadassa pidä kakkos teholla 4h tai 200'c 4h
5. vettä täytyy olla sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät, tarkkaile ettei vesi haihdu liian vähäiseksi. Haudutuspadassa tuo 5dl vettä riittää, mutta uunissa jos teet saattaa olla, että vettä täytyy hieman lisätä
6. tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 36-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful