Arjen keskellä tykkään, kun ruoka valmistuu lähes itsestään ja joka on vielä hyvää. Tässä ohje meheviin ja herkullisiin pihveihin kermakastikkeella. Nopeaa, helppoa ja niin maukasta, joka maistuu myös lapsille.
Ohje:
1 suippopaprika
1 punasipuli
tilkka chiliöljyä (tavallinenkin käy)
myllystä ripaus mustapippuria
myllystä ripaus chiliä
myllystä ripaus suolaa
2 pkt. (4 kpl) viljaporsaan ohuita natural filepihvejä
2½ dl kolmen sipulin kermaa
2 rkl omena-mangohilloa
n.3/4 tl - 1 tl suolaa
1. mausta pihvit mustapippurilla, suolalla ja chilillä ja paista pihvejä chiliöljyssä pannulla muutama minuutti per puoli
2. aseta pihvit 20cm x 29cm olevaan uunivuokaan leivinpaperin päälle
3. pilko punasipulit ja paprikat ja kuullota pannulla niitä tilkassa chiliöljyä
4. lisää kerma, hillo ja suola kasvisten päälle ja kiehauta muutama minuutti
5. tarkista suola ja lisää tarvittaessa
6. kaada kastike pihvien päälle ja laita uuniin 200'c noin 15 minuutiksi
Hei
VastaaPoistaMikä pointti on tuolla leivinpaperilla vuoassa? Onko sillä muuta kuin että ei tarvitse mahdollisesti voidella vuokaa? Eikö leivinpaperi ime kosteutta ja siten hankaloita kastikkeen ottamista? Minulle tämä menettely oli uusi ja siksi vähän nousi kysymyksiä mieleen. :)
Hei! Leivinpaperin laitoin ihan vaan sen takia, ettei tarvinnut jynssätä uunivuokaa lainkaan, kun ruoka oli syöty eikä hankaloittanut yhtään kastikkeen ottamista eli ei imeny kosteutta itseensä lainkaan :)
PoistaOk kiitos! Täytyy joskus itsekin kokeilla.
Poista