torstai 1. helmikuuta 2018

Neljän ruokalajin illallinen Ravintola Corsossa


Kävimme siipan kanssa juhlistamassa vuosipäiväämme Helsingissä Korkeavuorenkadulla Ravintola Corsossa neljän ruokalajin illallisella. Alkuun maistelimme fenkolisuolattua lohta, puna- ja keltajuurta, mätiä ja punajuurta sekä päivän pasta, jossa oli pekonia ja possun poskea, tämä pasta oli niin hyvää, että olisin voinut vaikka nuolla lautasen 😉 pääruoaksi härän kuvepihvi, barolo-maustevoita, paahdettua sydänsalaattia, punaviinikastiketta, jälkkäriksi passionhedelmäkreemiä ja vadelmasorpettia. Ravintolassa on italialaista meininkiä suomalaisella sävellyksellä ja heillä on kaupungin paras itse tehty tuorepasta, oman maahantuonnin pientuottajaviinit ja viinisuositukset olivat täydelliset. Kaikki katettuna tyylikkääseen miljööseen ja henkilökunta oli ystävällistä. Ravintolassa oli rauhallista ruokailla ja nauteimme koko menua kolme tuntia kaikessa rauhassa. Jo pelkän pastan takia menen takulla uudelleenkin! 













Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful