Kaksoset olivat jo pitkään pyytäneet täytettyjä paprikoita ja nyt vihdoin tehtiin niitä. Täytettä on helppo muunnella omaan makuun sopivaksi, jos reseptistä löytyy jotain mikä ei niin miellytä. Ruokaisamman saat lisäämällä täytteeseen kypsää quinoa tai riisi. Nopeita tehdä ja sopivat myös illanistujaisiin ja ne voi valmistaa myös jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan ja juuri ennen tarjoilua käytät vain uunissa.
2 isoa paprikaa
70g aurinkokuivattua tomaattia
1 sipuli
300g naudan paistijauhelihaa
1 tl lipstikkasuolaa tai vuorisuolaa
1 tl paprikajauhetta
1/3 tl mustapippurijauhetta
1 dl kevätsipulin varsia
4 dl cheddarraastetta
2 dl porkkanaraastetta
1. puolita paprikat, poista siemenet ja pese paprikat
2. hienonna aurinkokuivatut tomaatit
3. silppua sipuli ja kuullota ne tilkassa öljyä
4. ruskista jauheliha ja mausta se lipstikkasuolalla, paprikajauheella ja mustapippurijauheella
5. täytä paprikat
6. laita uuniin 225 'c 20 minuutiksi
Herkullinen ohje! Paprikat ovat tämän perheen suosiossa. Tämä resepti tulee käyttöön. Kiitos :)
VastaaPoistakiitos ihana kuulla :)
Poista