torstai 22. maaliskuuta 2018

Täytetyt paprikat


Kaksoset olivat jo pitkään pyytäneet täytettyjä paprikoita ja nyt vihdoin tehtiin niitä. Täytettä on helppo muunnella omaan makuun sopivaksi, jos reseptistä löytyy jotain mikä ei niin miellytä. Ruokaisamman saat lisäämällä täytteeseen kypsää quinoa tai riisi. Nopeita tehdä ja sopivat myös illanistujaisiin ja ne voi valmistaa myös jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan ja juuri ennen tarjoilua käytät vain uunissa.  

Ohje:
2 isoa paprikaa
70g aurinkokuivattua tomaattia
1 sipuli
300g naudan paistijauhelihaa
1 tl lipstikkasuolaa tai vuorisuolaa
1 tl paprikajauhetta
1/3 tl mustapippurijauhetta
1 dl kevätsipulin varsia
4 dl cheddarraastetta
2 dl porkkanaraastetta

1. puolita paprikat, poista siemenet ja pese paprikat
2. hienonna aurinkokuivatut tomaatit
3. silppua sipuli ja kuullota ne tilkassa öljyä
4. ruskista jauheliha ja mausta se lipstikkasuolalla, paprikajauheella ja mustapippurijauheella
5. täytä paprikat
6. laita uuniin 225 'c 20 minuutiksi




2 kommenttia :

  1. Herkullinen ohje! Paprikat ovat tämän perheen suosiossa. Tämä resepti tulee käyttöön. Kiitos :)

    VastaaPoista

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014, joka on leivonta- ja ruokapainotteinen lifestyleblogi, kirjoitan myös hotelleista, viinistä ja elämästä. Kirjoitan aina rehellisesti mielipiteeni ja seison sanojeni takana. Täällä teille kokkailee 36-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.

Jätä kommenttia reseptien loppuun, ne aina piristävät :)

Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.

Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila


Minut löytää myös:



Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful