perjantai 7. heinäkuuta 2017

Banaanivohvelit




Kokeilin millaisia vohveleita syntyy, kun taikinaan lisää banaania. Sehän tosiaan toimii, nämät herkulliset banaanivohvelit tarjoilin Jymy Mäntyjäätelön ja tuoreiden mansikoiden kera. Alkuun vähän epäilin mäntyjäätelöä, mieleeni tuli vain puu ja mietein, onkohan siitä tosiaan saatu hyvänmakuista jäätelöä. Maistettuani jäätelöä olin todella yllättynyt, sen pehmeän kermainen koostumus tosiaan maistui hentoisesti männylle joka ei ollut liian voimakas. Jymy jäätelöt ovat luomua, jotka ovat valittu 2015 Pohjoismaiden parhaaksi luomuelintarvikkeeksi. Luomumaito tuodaan aamulla, tuoreena ja vastalypsettynä Suomisen maitotilalta. 



Ohjeesta tulee 10kpl
2 luomubanaania
6 dl luomuvehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
6 dl luomumaitoa
100g luomuvoisulaa
2 luomukananmunaa

Paistamiseen:
luomuvoita

1. muussaa haarukalla banaanit ja laita hetkeksi sivuun
2. sekoita kuivat aineet keskenään
3. lisää kananmunat, voisula ja 1/3 maidosta ja sekoita
4. lisää loput maidot kahdessa osassa hyvin välillä sekoittaen
5. lisää lopuksi muussatut banaanit ja sekoita hyvin
6. paista vohveliraudalla 

* Yhteistyössä Suomisen maito oy


2 kommenttia :

Seuraajat

Tietoja minusta:

Blogini on perustettu 2.9.2014. Täällä teille kokkailee 35-vuotias, 2007 syntyneiden kaksospoikien äitee Tampereen seudulta, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen ammatiltani kokki, mutta hurahtanut leipomiseen. Tykkään tehdä helposti kokeiltavia ohjeita, jotka eivät vaadi lukijoilta leipurin tai kokin koulutusta onnistuakseen. Päivitän blogia epäsäännöllisen säännöllisesti.


Ethän kopioi reseptejäni tai kuviani ilman lupaa.


Mielelläni teen yhteistyötä, jos kiinnostuit ota yhteyttä.


Yhteydenotot:
roottyna.taikinasa@gmail.com
Marika Kaila

Etsi blogistani:

Designed by DigitalBeautiful