Kokeilin millaisia vohveleita syntyy, kun taikinaan lisää banaania. Sehän tosiaan toimii, nämät herkulliset banaanivohvelit tarjoilin Jymy Mäntyjäätelön ja tuoreiden mansikoiden kera. Alkuun vähän epäilin mäntyjäätelöä, mieleeni tuli vain puu ja mietein, onkohan siitä tosiaan saatu hyvänmakuista jäätelöä. Maistettuani jäätelöä olin todella yllättynyt, sen pehmeän kermainen koostumus tosiaan maistui hentoisesti männylle joka ei ollut liian voimakas. Jymy jäätelöt ovat luomua, jotka ovat valittu 2015 Pohjoismaiden parhaaksi luomuelintarvikkeeksi. Luomumaito tuodaan aamulla, tuoreena ja vastalypsettynä Suomisen maitotilalta.
Ohjeesta tulee 10kpl
2 luomubanaania
6 dl luomuvehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
6 dl luomumaitoa
100g luomuvoisulaa
2 luomukananmunaa
Paistamiseen:
luomuvoita
1. muussaa haarukalla banaanit ja laita hetkeksi sivuun
2. sekoita kuivat aineet keskenään
3. lisää kananmunat, voisula ja 1/3 maidosta ja sekoita
4. lisää loput maidot kahdessa osassa hyvin välillä sekoittaen
5. lisää lopuksi muussatut banaanit ja sekoita hyvin
6. paista vohveliraudalla
* Yhteistyössä Suomisen maito oy
Ah! Ihanan näköisiä <3 nam!!
VastaaPoistaKaunis kiitos :)
Poista